FILOSOFI

Aimi kauneus filosofi

Den bästa hudvården är enkel men effektiv. En bra hudvårdsrutin behöver inte inkludera tio olika skeden och ett tiotal produkter. Grunden för en bra hudvård är att huden rengörs noggrant, fuktges och skyddas.

I Aimi uppskattas traditionell hudvård. Ånga, mekanisk rengöring och klassisk massage förlorar aldrig sina värden. En bra teknisk kunnighet är en förutsättning för en bra kosmetolog. Då man kombinerar traditionell hudvård med de nyaste produkt- och apparatinnovationerna fås de bästa resultaten.

Det viktigaste i hudvård är att upprätthålla och förebygga. Det är mycket effektivare, och klokare, att förebygga hudproblem än att försöka sköta problem som redan uppstått. Ingen behandling eller produkt är så effektiv att dess verkan skulle vara för evigt. Därför är den effektivaste produkten en sådan som man kommer ihåg att använda varje dag och den bästa hudvårdsrutinen en sådan som man orkar upprätthålla regelbundet.

Namnet Aimi härstammar från Japan och betyder vacker kärlek. En sådan kärlek vi borde visa andra och oss själva. Det är inget fel på att satsa på eget utseende och välmående. Att sköta om sin hud är att sköta om sig själv. När vi är nöjda med oss själva mår vi bra.