SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Kun haluat tehostettua hoitoa silmänympärysiholle.
Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, happokuorinta silmänympärykselle, seerumi joka imeytetään neulattoman mesoterapialaitteen avulla, silmänympäryshieronta, silmänympärysnaamio ja voiteet.

Silmänympäryshoito on suosituin yhdistää muihin kasvohoitoihin mutta voidaan myös tehdä yksittäisenä hoitona

MIKROHIONTA

Kun haluat lisätehoa kasvohoitoon ja kaipaat apua iho-ongelmiin kuten ihon hilseily, samean värinen iho, suurihuokoinen ja öljyinen iho, epätasaisen värinen iho.
Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, mikrohionta, kulmien muotoilu, seerumit ja voiteet.

Tämä on suosittu hoito sekä yksittäisenä hoitona että yhdistettynä ihonpuhdistukseen

MIKROHIONTA NAAMIOLLA

Kun kaipaat apua iho-ongelmiin kuten ihon hilseily, samean värinen iho, suurihuokoinen ja öljyinen iho, epätasaisen värinen iho.
Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, mikrohionta, kulmien muotoilu, seerumit, erikoisnaamio ja voiteet.

MIKROHIONTA HIERONNALLA JA NAAMIOLLA

Kun haluat täydellisen mikrohionta kasvohoitokokonaisuuden. Mikrohionnalla saat apua iho-ongelmiin kuten ihon hilseily, samean värinen iho, suurihuokoinen ja öljyinen iho, epätasaisen värinen iho.
Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, mikrohionta, kulmien muotoilu, seerumit, kasvohieronta, erikoisnaamio ja voiteet.

Suositut lisäpalvelut Pieni mekaaninen puhdistus / Ripsien ja kulmien kestovärjäys

DUAL INJECTOR KASVOHOITO

Kun kaipaat lisätehoa kasvohoitoon. Dual injector laitehoidossa yhdistyy radiofrekvenssi ja neulaton mesoterapia. Radiofrekvenssi perustuu energiaan joka lämmittää ihon kerroksia ja parantaa solukalvon läpäisevyyttä. Energia aktivoi kollageenin muodostusta ja napakoittaa jo veltostuneita kollageenisäikeitä. Neulaton mesoterapia, eli elektroporaatio, mahdollistaa tehoaineiden imeyttämistä ihosoluun saakka. Ihoon tehdään hetkellisesti mikroskooppisen pieniä kanavia joiden kautta vaikuttava aine pääsee imeytymään ihoon. Hoito ei vaadi toipumisaikaa.
Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, happokuorinta, kulmien muotoilu, seerumi, radiofrekvenssi/neulaton mesoterapia, erikoisnaamio ja voiteet.

Tämä hoito on suosituin yhdistää muihin kasvohoitoihin mutta voidaan myös tehdä yksittäisenä hoitona

EKSPERTTIKUORINNAT

Happokuorinnoilla voidaan hoitaa kolmea eri ihonhoitohaastetta, ikääntynyttä elinvoimansa menettänyttä ihoa (Youth-peel), epätasaisen väristä ihoa (Uni-peel) ja öljyistä epäpuhdasta ihoa (Sebu-peel). Nämä hoidot vaativat noin 6 kerran sarjahoitoa. Hoidot tehdään kahden viikon välein. Kokonaiseen sarjaan varataan kolme kuukautta. Hoitosarjaa ei suositella tehtäväksi kesän aikana. Youth peel voidaan tehdä yksittäisenä hoitona ns ”tuhkimo-hoitona” ennen juhlia tai silloin kun kaivataan nopeaa ja tehokasta ihon kirkastusta.
Hoitoihin kuuluu alkupuhdistus, happokuorinta, seerumi ja voiteet.

DIATERMIA

Diatermia menetelmällä voidaan poistaa hiusverisuonia kasvojen alueelta sekä varsiluomia kasvoilta ja vartalolta. Diatermialla tarkoitetaan sähköpolttoa lämmön avulla. Käyttämällä korkeataajuista vaihtovirtaa neulan kärkeen muodostuu suuri virran tiheys joka aiheuttaa lämpövaikutuksen. Lämpö vaikuttaa koaguloivasti kudossolujen valkuaisaineeseen. Koaguloituneet solut poistuvat rupena jolloin kudos paranee.

Laajentuneet hiusverisuonet esimerkiksi nenänpielissä, poskissa ja leuassa saadaan hyvin poistettua diatermian avulla. Myös hämähäkkiluomet kasvoilla voidaan poistaa. Diatermia ei ole couperosan hoitokeino vaan menetelmä on tarkoitettu yksittäisille häiritseville verisuonille. Varsiluomet, eli fibroomat, ovat ihonvärisiä tai ruskeita hyvänlaatuisia ihokasvaimia joissa näkyy selkeä varsi. Ne ilmestyvät useimmiten kaulaan ja eri taivekohtiin kuten kainaloihin ja nivusiin. Pienet ja keskikokoiset varsiluomet voidaan poistaa diatermialla. Suurikokoiset poistetaan aina lääkärillä. Fibroomien poistoon riittää useimmiten yksi hoito. Hiusverisuonet voivat vaatia muutaman hoitokerran ennen kun hoitotulos on pysyvä.

Menetelmä on nopea ja tehokas. Hoito tuntuu aina jonkin verran nipistelynä ihossa. Iho punoittaa heti hoidon jälkeen ja osalla voi esiintyä pientä turvotusta samana ja seuraavana päivänä. Hoidon jälkeen on tärkeä pitää iho kuivana 24h. Auringonottoa, saunomista ja pakkasessa oleskelua tulee välttää 1-2 viikkoa. Hikiliikuntaa on myös hyvä välttää muutama päivä hoidon jälkeen.