KOSMETOLOGI

Kosmetologi Jenny Söderblom

Minä olen Jenny Söderblom, Aimin perustaja ja työntekijä. Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2007 Yrkesinstitutet Prakticumista. Suoritin samalla kansainvälisen CIDESCO-tutkinnon. Toimin kosmetologiopettajien assistenttina Prakticumissa 2007-2008. Vuonna 2009 valmistuin erikoiskosmetologiksi SKY-opistosta.

Olen tehnyt kosmetologin töitä arvostetussa ja minulle erittäin rakkaassa kauneushoitolassa toisella paikkakunnalla kymmenen vuotta. Nämä olivat ihania ja opettavaisia vuosia. Haave omasta kauneushoitolasta oli kuitenkin aina olemassa siellä jossain mielen takaluukussa. Kun hetki oli oikea lähdin toteuttamaan omaa visiotani täydellisestä kauneushoitolasta. Minulle se on Aimi ja toivon että se on sitä myös sinulle.

Paras palaute minkä olen saanut asiakkailta on että käsistäni tuntee miten paljon nautin hoitojen tekemisestä. Tämä on ollut ihana kuulla sillä se todellakin pitää paikkaansa ja olen iloinen että se välittyy asiakkaille. Tavoitteeni on pitää sinusta erinomaista huolta. Toivon että lähdet jokaisesta hoidosta, oli se sitten lyhyt tai pitkä, hyvällä ja rentoutuneella mielellä. Teen myös kaikkeni jotta haastavammatkin iho-ongelmat saisimme ratkottua yhdessä.