FILOSOFIA

Aimi kauneus filosofia

Paras ihonhoito on yksinkertainen mutta tehokas. Hyvän ihonhoitorutiinin ei tarvitse pitää sisällään kymmentä eri vaihetta ja kymmenkunta tuotetta. Puhdistus, kosteutus ja suojaus ovat hyvän ihonhoidon perusta.

Aimissa luotetaan perinteiseen ihonhoitoon. Höyrytys, mekaaninen puhdistus ja hieronta eivät koskaan menetä arvoaan. Hyvä tekninen osaaminen on ihonhoidon ammattilaiselle kunnia-asia. Kun perinteinen ihonhoito yhdistetään innovatiivisiin tuotteisiin ja laitteisiin ovat lopputulokset erinomaiset.

Tärkeintä ihonhoidossa on ennaltaehkäisy ja ylläpito. On paljon tehokkaampaa, ja viisaampaa, ennaltaehkäistä iho-ongelmia kuin yrittää hoitaa jo muodostuneita ihovaurioita. Minkään hoidon tai tuotteen vaikutus ei pysy loputtomiin. Tämän takia tehokkain ihonhoitotuote on sellainen jota tulee käytettyä joka päivä ja paras ihonhoitorutiini sellainen että sitä jaksaa ylläpitää kotona säännöllisesti.

Japanilaisperäinen Aimi nimi tarkoittaa kaunista rakkautta. Sellaista rakkautta jota meidän tulisi osoittaa muita ja itseämme kohtaan. Omaan ulkonäköön ja hyvinvointiin saa ja pitääkin panostaa. Ihonhoito on itsestään välittämistä. Kun olemme tyytyväisiä itseemme voimme hyvin.